Klik hier voor menu
P

Ondersteuning bij levensprocessen 

met hulp van paarden en pony's

 

Mijn naam is Sacha van Veldhoven en ik woon in Bodegraven (Zuid-Holland).

Mijn werk bestaat uit het helpen van mensen bij het verwerken, helen en/of loslaten van blokkades, trauma's en andere levensvragen. Dit doe ik met hulp van mijn paarden. Paarden reageren (spiegelen) wat er op dat moment gebeurd waardoor zij uitermate geschikt zijn om te ondersteunen en processen te verduidelijken.

Verder behandel ik ook paarden en andere dieren. Door trauma's, blokkades, blesures enz te behandelen kunnen ook zij dit helen en/of loslaten.

 

1 op 1 sessies:

 

Hierbij werk ik in alle rust met 1 paard of pony (of indien nodig met de hele kudde) en worden de punten behandeld die op dat moment voor jou belangrijk zijn. Momenteel ben ik extra gericht op kinderen omdat deze het erg moeilijk hebben op dit moment. Veel kinderen lopen vast in de dagelijkse dingen en worden vaak bestempeld met ADHD of aanverwant. Meestal is hier een achterliggende reden voor die niet behandeld wordt. Die achterliggende reden probeer ik op te lossen door het directe contact met de paarden! Maar ook voor volwassenen is het een hele mooie tool om duidelijkheid en oplossingen te verkrijgen voor zaken die u bezighouden of afremmen.

 

Bedrijven:

Groepssessies/teambuildings zijn op aanvraag. 

 

Paarden en andere dieren:

Daarnaast behandel ik de paarden en andere dieren met behulp van kleurenpunctuur, massage of soms gewoon door het praten met het dier. Voor de kleurenpunctuur heb ik een cursus gevolgd bij het Instituut voor Kleurenpunctuur te Amsterdam. Ook zet ik mijn kennis met betrekking tot de chakra's hierbij in. Hiervoor heb ik een certificaat behaald bij Larapinta te Nieuwerbrug. De mix die ik gebruik maakt het heel bijzonder en dat het werkt, daar ben ik van overtuigd door alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt!

 

Mochten er vragen zijn ontstaan neem dan gerust contact met mij op!!

Binnenkort:

Kennismakingssessie zodat je zelf kunt evervaren wat het communiceren met paarden voor je kan betekenen!